شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جشنواره گل و شیرینی، پذیرای زائران غیرایرانی امام رضا (ع) | بازدید روزانه ۳ هزار نفر از جشنواره گل و شیرینی بوستان ارم

  • کد خبر: ۱۱۷۳۴۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۴
جشنواره گل و شیرینی، پذیرای زائران غیرایرانی امام رضا (ع) | بازدید روزانه ۳ هزار نفر از جشنواره گل و شیرینی بوستان ارم
مجید نژادحسین، شهردار منطقه ۴ مشهد تصریح کرد که المان‌های نوری و ویدئومپینگ به همراه سرودخوانی دسته‌جمعی و برنامه‌های بانشاط فرهنگی شرایطی را فراهم کرده که به‌طور متوسط، روزانه سه هزار نفر از جشنواره گل و شیرینی بوستان ارم بازدید کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید نژادحسین، شهردار منطقه ۴ مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به برپایی جشنواره بزرگ گل و شیرینی در بوستان ارم گفت: یکی از دغدغه‌های مستمر شهرداری در جشنواره‌های هنر شهری به‌خصوص ستاد‌های استقبال از بهار این است که چیدمان المان‌های شهری به‌صورت عادلانه در سطح شهر گسترده شود. به همین منظور، مدیریت جدید شهری که پیش‌تر هم توجه خود به مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر را با تخصیص بودجه به حاشیه شهر نشان داده بود، این بار با نصب بیش از ۸۰ المان شهری در بوستان ارم در بلوار پنج‌تن، پنج‌تن ۴۵، پذیرای بازدیدکنندگان است.

وی افزود: المان‌های نوری و ویدئومپینگ به همراه سرودخوانی دسته‌جمعی و برنامه‌های بانشاط فرهنگی شرایطی را فراهم کرده که به‌طور متوسط، روزانه سه هزار نفر از جشنواره گل و شیرینی بوستان ارم بازدید می‌کنند و طبق برآوردها، این آمار در روز عیدسعید غدیر بسیار بیشتر خواهد بود.

شهردار منطقه چهار مشهد خاطرنشان کرد: ببش از ۳۰ هزار بوته گل در انواع مختلف شمشاد، اطلسی و شمعدانی در این جشنواره کاشته شده و علاوه بر این فضاسازی‌های محیطی، شرایط لازم برای حضور کارگاه‌های تولید کیک و شیرینی و عرضه این محصولات نیز آماده شده است و امیدواریم که این جشنواره، علاوه بر ماهیت تفریحی و فرهنگی خود زمینه‌ساز آشنایی زائران غیرایرانی امام رضا (ع) با تولیدکنندگان کیک و شیرینی مشهد را نیز فراهم کند.

جشنواره بزرگ گل و شیرینی به مناسبت دهه امامت و ولایت از ۱۸ تیر الی ۲۸ تیر به میزبانی بوستان ارم در بلوار پنج‌تن ۴۵، آماده پذیرایی از بازدیدکنندگان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->